设为首页收藏本站

云荷-个人作品展示

中文注册

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
热搜: 音画 图文 音乐

[单曲欣赏] 美国女歌手 Janelle Kroll —— Walk With You

楼主

Janelle Kroll 是一位来自美国纽约的电子音乐人。

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?中文注册

x

评分

分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏

沙发
Even in the day and the night
纵使白天和晚上
In the coldly day, in the burnt night, in the darkness way
寒冷的白天 燃烧的夜晚 哪怕无路可退
I'll walk with you
我会与你同行
Even in the light and dawn
纵使黎明与曙光
In the lonely hour, in the broken heart, when your mind is gone
寂寞的时候 伤心欲绝的时候 哪怕无力挽救
我会和你同行
I'll fall with you
我愿与你一起沦陷
I'll break with you
我愿与你一起破晓
I'll change for you
我愿为你而改变
It's hard to do
即使这一切很艰难
I heard with you
我想要听到你的声音
I'll lie with you
我不想对你说谎
Get drunk on you
只想沉醉在你身旁
I want the truth
我想要的真实
Some can't imagine, baby we have it
那些人无法想象的 宝贝 我们拥有它
Whatever happens I'll walk with you
不管发生什么 我会与你同行
Some can't imagine, baby we have it
那些人不曾期待的 宝贝 我们拥有它
Whatever happens I'll walk with you
我会与你同行
我会与你同行
Even in the helly times
纵使时间停歇
When we fall apart
纵使我们崩塌
When you frown the hand
当你皱眉的时候
When they break your heart
当他们伤透了你的心
我愿与你同行
Even in the deeps blue, in the blacks black
纵使无尽深渊 黑暗谷底
When you're far away and you keep me back
哪怕你远离我 抛诸身后
I'll stand by you
我依然会支持你
I'll run with you
我会和你一起奔跑
Be calm with you
和你保持冷静
Be warn with you
向你发出警告
The whole way through
毫无保留
I'll fight for you
为你而战
Do right by you
为真理而生
This like with you
这跟你一样
It's hard to lose
难以割舍
我会与你同行
我会与你同行
我会与你同行
我会与你同行
我会与你同行
我会与你同行
我会与你同行

板凳
这曲子属实不错,感谢分享。

地板