设为首页收藏本站

云荷-个人作品展示

中文注册

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
热搜: 音画 图文 音乐

【礼悦新年】【呆图集】one (祝福湖北 武汉挺住)

楼主
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏

沙发
音乐:

板凳
俺作为湖北荆州人,我们有信心战胜疫情,也请外省的友友们加强防护,注意安全,减少外出,平安度过春节,静待春暖花开.....
Is it getting better
你觉得好了没?
Or do you feel the same?
你是不是还是老样子呢?
Will it make it easier on you now?
是否感觉到比较自在?
You got someone to blame
当有人可以责备的时候
You say one love, one life (one life)
你说 真爱只有一种 生活就是如此
It's one need in the night
可是夜里却有另一股欲望在蔓延
One love (one love), get to share it
真爱 虽然你我可以共享
Leaves you darling, if you don't care for it
但如果你漫不经心 你最珍爱的亦会离你而去
Did I disappoint you?
我让你失望了吗?
Or leave a bad taste in your mouth?
是否在你嘴里留下了难闻的味道?
You act like you never had love
彷佛你未曾爱过
And you want me to go without
竟也要我抹去这爱的痕迹
Well it's too late, tonight
这夜已太深
To drag the past out into the light
不适合旧事重提
We're one, but we're not the same
我们身上虽然流有相同的血液,可是我们又如此不同
We get to carry each other
我们注定要彼此承担
Carry each other
彼此承担
One...
因为那同样的血液
Have you come here for forgiveness?
你是来这里乞求原谅吗?
Have you come to raise the dead?
还是来这里寻求永恒?
Have you come here to play Jesus?
是来扮演耶稣?
To the lepers in your head
好治疗你心中的苦痛吗?
Well, did I ask too much, more than a lot?
我是否问了太多不该问的问题?
You gave me nothing, now it's all I got
你从未带给我什么 但此刻我却拥有的全部
We're one, but we're not the same
我们身上虽流着同样的血液,可是我们并不相同
Well we, hurt each other
因此我们不断重复
Then we do it again
互相伤害的过程
You say
你说
Love is a temple
爱是一座圣殿
Love is a higher law
是种神秘的支配
Love is a temple
爱是一座圣殿
Love is the higher law
是种神秘的支配
You ask me to enter
你允许我进入之后
Well then you make me crawl
却又强迫我臣服
And I can't be holding on
我无法再承担你的一切
To what you got
因为你给我的
When all you got is hurt
只有伤害
One love
真爱只有一种
One blood
像天性无法改变
One life
生活就是如此
You got to do what you should
你必须尽本份
One life
生命
With each other
应该与众人一起分享
Sisters and my
兄弟姐妹
Brothers
四海一家
One life
生活的定义虽然如此
But we're not the same
可是每个人都不尽相同
We get to
因此我们注定要
彼此承担
彼此承担
One...
因为我们流着同样的血液
One love
爱让我们合而为一

地板
你是湖北的呀

嗯,身在重灾区,湖北荆州的

图图好棒,MS大图图

狮虎做的真美,歌曲好听,新年快乐,湖北加油。

图图好棒  湖北加油~~~新年快乐~

图图好看,  湖北加油,新年快乐。

白导那边要注意防范
我们苏州也有五例了
大家多窝家里,少出门