设为首页收藏本站

云荷-个人作品展示

中文注册

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
热搜: 音画 图文 音乐

[单曲欣赏] 美国独立流行女歌手 Fleurie —— Chasing All the ...

楼主

Fleurie,美国独立流行歌手,本名Lauren Strahm,1990年出生于美国密歇根州,曾于悉尼Hillsong International Leadership College进行音乐深造。Fleurie从12岁就开始创作音乐,她独特的声音,冷劲疏远又坚定,流动清透的旋律让每一首歌都很有质感。钢琴鼓点等乐器与她的嗓音完美结合,柔和又梦幻,如同一场雨后的精灵。

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?中文注册

x

评分

分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏

沙发
There's a letter sealed and unopened for you
有一封信筏 只为你封闭
All the words that I can't seem to get out in person
行间藏着所有难以启口的秘密
I'm bad with that but you know this all too well
我不擅言辞 但你心知肚明
There's a moment set aside for you
有一刹瞬间 只为你留存
But I'll probably neglect to reach out to you again
但我可能会忘记再次联系你
It's harder now and you're all I've got
情势越来越糟 而你是我的一切
Whoa, caught in my own scheme
受限于自制蓝图
Whoa, stuck in a bad dream
被困于无尽梦魇
Where I keep calling you but there's no answer
梦境里我苦苦唤你 却未曾听到任何回音
Just a multitude of questions left to chance
只在心底留下一串未解之谜
And I don't know why you keep saying things will be alright
我也不解为何你一直说 诸事终将无恙
I know these storms will come, let it rain let it pour on me
我深知前方风雨将临 就让它更加猖狂 倾倒在我身上
You're my umbrella in a raging sea
怒海狂澜 有你做我的保护伞
I won't give in to the insanity, chasing all the stars
我将永不臣服于失控的世界 自由地追逐繁星
There's a silence staring me down
有一阵死寂 想动摇我的决心
If I could see you I bet I'd break in half
可若能再次见你 我打赌我宁愿一分为二
But there's a disconnect, I can see it's tearing us apart
但也有一处误解 正拉远你我距离
There's a promise I made that I can't keep
有一句誓言 我无法兑现
All my regret testifies that I am
满腔悔恨再次证明
Far from flawless always reckless, can I borrow your forgiveness
我轻率鲁莽 远配不上完美 能否讨得你的谅解?
I say I need some space but all we've got are
我曾要求更多私人空间 但现在我们之间 -
Whoa, oceans between us
架着隔开彼此的汪洋大海
Whoa, separating
还在继续扩张裂开
And I keep calling you but there's no answer
我苦苦唤你 却未曾听到任何回音
Just a multitude of questions left to chance
只在心底留下一串未解之谜
And I don't know why you keep saying things will be alright
我也不解为何你一直说 诸事终将无恙
I know these storms will come, let it rain let it pour on me
我深知前方风雨将临 就让它更加猖狂 倾倒在我身上
You're my umbrella in a raging sea
怒海狂澜 有你做我的保护伞
I won't give in to the insanity, chasing all the stars
我将永不臣服于失控的世界 自由地追逐繁星

板凳
这歌手的音色真美,像清风吹到脸上的感觉~~~

地板
不是我崇洋,欧美歌手确实不一样~~

歌声很是舒滑,赞一个。